Gratis verzending naar Nederland vanaf 100€ !
Facebook Instagram

Betaalmethoden

Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw bestelling vooraf te betalen via iDEAL, Bancontact/Mister Cash, creditcard, PayPal of vooruitbetaling per bankoverschrijving.

 

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bij de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank bankieren, kunnen via Bancontact/Mister Cash eenvoudig online betalingen verrichten.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u daarvoor hoeft aan te melden of een speciale software te moeten installeren.

 

KBC/CBC betaalknop

De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplossing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving betalingen verrichten.
Nadat de klant de betaalknop heeft geselecteerd, kiest hij voor KBC of CBC en wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving. De bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling.

 

Belfius Direct Net

Als één van de grootste banken van Belgie voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor zijn klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving betalingen verrichten. Informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. Dit maakt de betaalmethode een uitstekende manier om betalingen van Belgische klanten te ontvangen.

 

Creditcard

U hebt de mogelijkheid om met de VISA, Mastercard en American Express creditcard te betalen. Wij werken met betalingsprovider Mollie die alle credit card betalingen voor ons verwerkt en doorgeeft aan onze webshop.

 

PayPal

PayPal is een wereldwijd betaalsysteem en is bekend als de meest veilige betaalmethode.
Betalingen kunnen gedaan worden door PayPal te klikken, u wordt dan gevraagd om in te loggen met uw PayPal account.

 

Vooruitbetaling per bankoverschrijving

Vooruitbetaling per bankoverschrijving betekent dat u na het opgeven van de bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of met een overschrijvingsformulier.
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u per vooruitbetaling per bankoverschrijving wilt betalen.
Onze bankrekening is: 

Bank: Consorsbank/BNP Paribas

IBAN: DE74701204008456979007

BIC:  DABBDEMMXXX 

Aan de hand van deze gegevens kunt u schriftelijkk het te betalen bedrag aan ons overmaken.
Als referentie uw ordernummer.